Generálkivitelező

Bayer CFE: minőség és tapasztalat

A Bayer-CFE egy hazai ill. nemzetközi építőipari cégcsoport vezető vállalata, mely csoport több mint 25 éve van jelen Magyarországon. Referenciáik között szerepel számtalan lakó-, iroda- és középület, melyek építése által szerzett felbecsülhetetlen tapasztalat és szakmai hozzáértés a garanciája annak, hogy a Duna Terasz Premiumban található otthonok kiváló minőségben épülnek meg. A legjelentősebb munkáik közé tartozik a Four Seasons Gresham Palace Szálloda teljes felújítása, az Aréna Plaza Bevásárló Központ vagy a Liget Center Irodaház kivitelezése.

 

 

A csoport egyik tagja a tőkeerős belga CFE világszerte foglalkozik generálkivitelezéssel. A nagymúltú, 1880-ban alapított cég a belga tőzsdén is jegyzett. A másik tag Magyarország méretében és tapasztalatában is egyik legnagyobb szerkezetépítő cége a Bayer Construct, mely többek között az első ütemünk, a Duna Terasz Lakópark szerkezetét is építette.

VIRTUÁLIS LAKÁSVÁLASZTÓ

Találd meg egyszerűen a
Hozzád illő különleges otthont!

A Duna Terasz Premium Budapest XIII. kerületének népszerű részén, a Foka-öböl mellett épül. A teraszház környezete - a hatalmas zöld területekkel, a jachtkikötővel és a Duna-parti sétánnyal - magával ragadó. Változatos elrendezésű lakásait a tágas terek, a hatalmas, panorámás teraszok, valamint a kiváló minőségű beépített anyagok teszik vonzó otthonná minden generáció számára. Kitűnő választás befektetési célból is, hiszen a Duna-parti otthonok kiváló hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak.

9Emelet 322 Lakás
Szoba1-5 Méret31-125