Elhelyezkedés

Éld át a megnyugtató érzést, hogy otthonodból minden könnyen elérhető

A Duna Terasz Premium Budapest XIII. kerületének dinamikusan fejlődő Duna-parti részén, a Foka-öböl közelében helyezkedik el a Danubius utca, Úszódaru utca, Kelén utca, valamint a beruházásunk keretében kialakításra kerülő Sólyatér sétálóutca által határolt területen. Ez a tágabb értelemben vett terület napjainkban is folyamatosan fejlődik. A Duna Terasz Premium impozáns épületének, valamint az épület előtt és közelében elhelyezkedő, öböl menti telkek beépítésének köszönhetően a Foka-öböl és környéke fokozatosan megújul s a jövőben egy új városrésszé alakul majd.

A lakópark előnyös elhelyezkedésének köszönhetően tömegközlekedéssel és autóval is könnyedén elérhető!

A közelben számos tömegközlekedési eszköz megállója megtalálható. Öt perc sétára helyezkedik el az M3-as metró Gyöngyösi utcai megállója, melynek segítségével gyorsan elérhető a belváros. Ezen felül Budapest frekventált csomópontjaira eljuthatsz a 15-ös, 115-ös, 120-as buszjáratokkal, valamint a közeli kikötőből induló, a budapesti tömegközlekedés kuriózumát jelentő BKV Hajóval is. 

Az autóval közlekedők a Váci úton érhetik el Buda és Pest főbb csomópontjait, valamint az M0-ás és M2-es autópályákat.Vonzó szolgáltatások és infrastruktúra

A Duna Terasz Premiumból számos szolgáltatás, bevásárlási lehetőség, oktatási és egészségügyi intézmény egyszerűen elérhető. Csupán 5 perc sétára található Budapest egyik bevásárlóközpontja, mely színvonalas üzleteivel, postával, gyógyszertárral könnyíti meg a mindennapokat. Hosszú nyitvatartásával azoknak is kedvez, akik későn érkeznek haza. A feltöltődésre vágyókat mozi, valamint több kiváló étterem várja elérhető közelségben.

A környék a sportos életmódot folytatóknak is remek lehetőségeket tartogat. Karnyújtásnyira található Duna-parti futó- és teniszpálya, valamint fitness terem, emellett a szomszédos Népszigeten evezős sportokat is űzhetsz. Az úszás szerelmeseinek pedig a közelben épülő, 2017-ben átadásra kerülő Dagály Úszóakadémia biztosít majd rendezett körülményeket az aktív kikapcsolódásra.

A lakóparkba költöző gyermekes családoknak sem kell aggódniuk csemetéjük oktatása miatt, hiszen a XIII. kerület bővelkedik kiváló óvodákban, iskolákban és egyéb oktatási intézményekben is.  

M3 5 perc
Hajó 5 perc
Busz 3 perc
M0, M2 10 perc

VIRTUÁLIS LAKÁSVÁLASZTÓ

Találd meg egyszerűen a
Hozzád illő különleges otthont!

A Duna Terasz Premium Budapest XIII. kerületének népszerű részén, a Foka-öböl mellett épül. A teraszház környezete - a hatalmas zöld területekkel, a jachtkikötővel és a Duna-parti sétánnyal - magával ragadó. Változatos elrendezésű lakásait a tágas terek, a hatalmas, panorámás teraszok, valamint a kiváló minőségű beépített anyagok teszik vonzó otthonná minden generáció számára. Kitűnő választás befektetési célból is, hiszen a Duna-parti otthonok kiváló hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak.

9Emelet 322 Lakás
Szoba1-5 Méret31-125

Te milyen lakásba költöznél a családoddal?

Olyan otthont keresel, amely a belváros közelében helyezkedik el, mégis közel a természethez? Ismerd meg a hónap lakását, amely 3 tágas szobájával ideális otthona lehet egy 4-5 tagú családnak is!

A C206-os lakásunk 67 négyzetméteres lakóterületén egy nappali és két 14 m2-nél nagyobb hálószoba található. Ez a méret szuper egy gyerekszobának, amelyben akár két gyerkőc is kényelmesen elfér. Előszobájába egy nagyméretű gardróbszekrényt tudtok elhelyezni, amiben sok-sok ruha elfér.

Akciós vételára: 51.800.000 Ft.

Miért érdemes családoddal a Foka-öböl mellé költözni? Mert ez a terület egyesíti mindazt, amire egy családnak szüksége lehet.

- Természet közelében: a Duna-part játszótérrel és gyalogos sétánnyal egy perc sétára található. Így hétvégéken a pihenés gyerekjáték!

- Metró közelében: a Gyöngyösi utcai metrómegálló pár perc sétával elérhető. A belvárosban lehettek 15 perc alatt

- Bevásárlási lehetőség közelében: a Duna Plaza üzletközpont egy karnyújtásnyira található, ahol sok-sok üzlet könnyíti meg a mindennapokat

- Oktatási és egészségügyi intézmények közelében: sétatávolságra több jó hírű iskola, óvoda.